Kunskapsdatabas (FAQ)
Vad innebär de olika rumstyperna?
Posted by Travel Agent M på 17 juni 2013 10:42 em

Rumstyper:

Enkelrum= rum för en person.

Dubbelrum= Ett rum avsett för två personer med endera en dubbelsäng eller två enkelsängar. Extra bädd kan erbjudas i vissa dubbelrum, extrabädden kan vara en bäddsoffa eller en fällsäng som ställs in i rummet.

Tre bädds rum = Ett dubbelrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och en extrabädd som kan vara en bäddsoffa eller en fällsäng som ställs in i rummet.

Fyr bädds rum = Ett rum med två sängar som vardera är mellan 135-160 cm breda. Det innebär att två personer delar samma säng. Vanligt förekommande exempelvis i USA.

Enrums lägenhet eller Studio = Lägenhet med kombinerat kök, vardags- och sovrum, köket består oftast av kokvrå eller pentry med kylskåp. Badrum med badkar/dusch och toalett.

Tvårums lägenhet = Lägenhet med separat sovrum och ett kombinerat kök och vardagsrum med kokmöjligheter och kylskåp. Badrum med badkar/dusch och toalett.

Trerums lägenhet = Lägenhet med två separata sovrum med två sängar i varje rum. Kombinerat kök och vardagsrum med kokmöjligheter och kylskåp. Badrum med badkar/dusch och toalett.


Help Desk Software by Kayako allinc.kayako.com