Skapa ett ärende

Personvern og informasjonskapsler - NO

Go ALLINC AB beskytter ditt privatliv og gir aldri ut informasjon om deg eller din bestilling til andre reisende/kunder med mindre de har tilgang til ditt referansenummer.

Vi håndterer og lagrer kun informasjon som er nødvendig for å fullføre avtalen og gi deg den tjenesten som du kan forvente.

Når du bestiller en reise, vil dine og dine medreisende sine personlige opplysninger bli gitt ut til våre partnere, som for eksempel, men ikke begrenset til, flyselskaper, hoteller, transportselskaper og andre underleverandører, samt myndigheter.
Avhengig av reisens art og kravene til de respektive landene og leverandørene, vil informasjon som navn og annen kontaktinformasjon, og i noen tilfeller passnummer og fødselsdato, bli videresendt til tjenesteleverandører og myndigheter. Andre personlige opplysninger som allergier, spesielle ønsker eller behov for bistand vil bli lagret og sendt videre til leverandører som trenger denne informasjonen.

Din informasjon blir lagret i Allincs interne IT-infrastruktur og i de ulike eksterne reservasjonssystemene vi bruker, som for eksempel Amadeus flybookingssystem, samt ulike hotellbookingssystemer m.m. Allinc forutsetter at hovedkontaktpersonen har samtykke fra medreisende til å gi ut deres personlige opplysninger.

Vi bruker informasjonen til å kontakte deg angående reisen din via e-post, telefon og SMS. Vi lagrer dine data så lenge det kreves for formålet og i henhold til lovkrav og regnskapsmessige formål. Allinc følger god praksis i reisebransjen om lagring og håndtering av personvern.
Dine personlige opplysninger kan behandles utenfor EU og EØS, avhengig av reisemålet. Ved å sende inn informasjon til oss, samtykker du i at vi behandler personopplysninger utenfor EU og EØS for å gi deg den tjenesten og/eller produktet du har bestilt hos oss.

Vi beholder din kontaktinformasjon til markedsføringsformål, og du mottar vår markedsføring så lenge du velger å motta nyhetsbrevet.

Dine opplysninger gis ut til det flyselskapet som utfører transporten, deres Privacy Legal Notice kan du lese her.

Informasjonskapsler
Vi anvender informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din opplevelse av våre hjemmesider. Dette er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin/nettbrett for å forbedre opplevelsen din og gi oss statistikk slik at vi kan forbedre våre tjenester.

Välj filer eller dra och släpp filer
Var den här artikeln till någon hjälp?
Ja
Nej
  1. Mats

  2. Postad

Kommentarer